V. ÉletMiNŐség Fesztivált

Tisztelt Látogató!

Az Egészséges Táplálkozásért Egyesület megalakulás óta /1995./ következetesen arra törekszik, hogy tevékenysége a lakosság minél szélesebb köréhez jusson el és tájékoztatást nyújtson arról, hogy a korszerű környezetvédelem, a betegségek megelőzése, az egészségvédelem hogyan kapcsolódnak egymáshoz, hangsúlyozva az egyéni felelősségvállalás fontosságát a közvetlen emberi környezetben is.

Ennek az alapvető célnak a jegyében rendezzük meg az V. ÉletMiNŐség Fesztivált

Budapesten 2019. október 6-án a Ferencvárosi Művelődési Központban.

Tapasztalataink szerint egyre többen keresik az új, korszerű megoldásokat életminőségük megváltoztatása érdekében, mivel az eddig tanult, elterjedt módszerek többsége nem hozta meg a kellő eredményt és változást. Sokan nem értik, mi zajlik az életükben és környezetükben. Felborulni látszik a harmónia testi-lelki-mentális, egészségügyi, családi, párkapcsolati, közösségi, tudományos életterületeken egyaránt. Sokan változtatni szeretnének – sok a tévhit, hatalmas a káosz és sokan létbiztonságuk érdekében hazudni kényszerülnek. A fásultság, a mókuskerék, az 5G hullámok káros hatásai, a kiégés, a betegségek, azaz valamennyi negatív hatás elkerülhető tudatos életvitellel, az ÉletMiNŐségünk javításával!

A létezés összhangja: az életminőség javulása és megőrzése! alcímmel szervezendő Fesztiválon  az olyan új innovációs eljárásokat, technikai megoldásokat, termékeket, módszereket és eszközöket mutatunk be, amelyek hozzájárulnak a környezet, természet, családok, gyermekek, emberek életminőségének javulásához, megőrzéséhez.

A fesztiválra őszinte és tiszta szándékú embereket, családokat, közösségeket, cégeket várunk, akik már ma is tesznek vagy keresnek újabb megoldásokat az egészségük megőrzésében, javításában.

Az V. ÉletMiNŐség Fesztivál központi témája az életminőségünket meghatározó elemek bemutatása: a női-férfi szerepek, a párkapcsolati kérdéseknek és a családi élet harmóniája, az egészséget szolgáló a mozgás, a méregtelenítés, a test-lélek harmonizálásával, a tudatos önfejlesztés, a tiszta élelmiszerek és víz, a teljesértékű táplálkozás, a vegyszermentes háztartás, az elektroszmog és annak védelme, a környezettudatos életmód.

Előadóink elismert szakemberek, orvosok, pszichológusok, táplálkozási szakemberek, közismert személyiségek.

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET!

Meghívó letöltése itt!